Update Foto ACCIDENT în Cluj-Napoca, pe strada Paris. Victimă încarcerată

ACCIDENT în Cluj-Napoca, pe strada Paris. Victimă încarcerată
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca
ACCIDENT în Cluj-Napoca, pe strada Paris. Victimă încarcerată
ACCIDENT în Cluj-Napoca, pe strada Paris cu victimă încarcerată

În dimineaţa de luni, 4 decembrie, salvatorii clujeni au intervenit la un accident rutier care s-a produs pe strada Paris din Cluj-Napoca, în urma căruia o victimă a rămas încarcerată. 

"Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe strada Paris.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar o femeie era încarcerată într-unul dintre acestea. Victima a fost extrasă în siguranță de salvatori, fiind în permanență conștientă și cooperantă.

Femeia primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă și va fi transportată la spital", a transmis ISU Cluj.

Participanţii la trafic au avertizat pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca cu privire la faptul că circulaţia în zonă se aglomerează din cauza accidentului. 

În cursul dimineții de 4 decembrie a.c. polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație pe strada Paris din Cluj-Napoca.

UPDATE IPJ Cluj: 
"Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că o femeie, 31 de ani, ar fi schimbat direcția de mers pentru a intrat în curtea unui imobil, moment în care a fost acroșată de un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, care se afla în depășire.

În urma evenimentului, femeia a necesitat îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative. Traficul în zona a fost afectat pentru intervenția echipajelor la fața locului", a transmis IPJ Cluj în jurul orei 9, la aproape 2 ore de la producerea accidentului.  

Comenteaza