Update Video Foto Accident în Feleacu. 5 persoane au fost transportate la spitat. 4 mașini au fost implicate

Patru mașini au fost implicate într-un accident rutier, sâmbătă, în Feleacu (jud. Cluj). A fost nevoie de intervenția unui echipaj SMURD, două autospeciale și două ambulanțe, iar trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE ORA 13.00

„Salvatorii au găsit la fața locului 10 persoane, care au ieșit singure din autoturismele avariate. Două persoane de sex feminin, dintre care o minoră, sunt transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. De asemenea, în momentele următoare vor fi transportați la spital alți trei bărbați, care au suferit răni minore”, a comunicat ISU Cluj.

Trafic blocat

„În aceste momente polițiștii desfășoară cercetarea la fața locului în urma unui accident rutier produs în comuna Feleacu in care au fost implicate 4 autoturisme. Momentan traficul este blocat”, a mai transmis IPJ Cluj.

Două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ, au intervenit la fața locului.

Reprezentanții ISU Cluj, susțin faptul că trei persoane au avut nevoie de ajutor medical.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în comuna Feleacu. În accident au fost implicate 4 autoturisme, însă nu există victime încarcerate. Din primele informații, 3 persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. La fața locului se află două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ. Intervenția este în dinamică”, au comunicat reprezentanții ISU Cluj.
Comenteaza