ACCIDENT în Florești: Un șofer beat a intrat cu mașina în gard. A lovit și un stâlp de electricitate, iar apoi a ricoșat în alt autoturism

ACCIDENT în Florești: Un șofer beat a intrat cu mașina în gard. A lovit și un stâlp de electricitate, iar apoi a ricoșat în alt autoturism
| Foto: Foto: Captură ecran video Facebook/ INFO TRAFIC jud. CLUJ

Polițiștii clujeni au anunțat marți seara că un eveniment rutier s-a produs pe raza localității Florești în care au fost implicate două autoturisme. Unul dintre șoferi era băut. 

Un accident a avut loc marți seara în Florești. Un șofer băut a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un gard și într-un stâlp, după care a fost proiectat în mașina altui șofer de 21 de ani.

”În jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe DN1 E60, pe raza localității Florești.

Din primele informații, coliziunea laterală s-ar fi produs între două autoturisme care se deplasau pe DN1 E60, pe raza localității Florești, din direcția Luna de Sus spre Cluj-Napoca.

Conducătorul unui autoturism, un bărbat de 43, din Comuna Florești, ar fi perdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, unde ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil și un stâlp de electricitate, ulterior fiind proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani.

Evenimentul a fost soldat cu pagube materiale, iar în urma impactului nicio persoană nu a fost transportată pentru îngrijiri medicale.

Testarea alcoolscopică a bărbatului de 43 de ani a indicat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru conducătorul auto de 21 de ani rezultatul a fost negativ”, a transmis IPJ Cluj într-un comunicat de presă. 

Comenteaza