Accident în Florești. Un șofer mangă a "reușit" să pună la pământ un gard din cărămidă

Accident în Florești. Un șofer mangă a "reușit" să pună la pământ un gard din cărămidă

Un bărbat s-a urcat băut la volan și a dărâmat cu mașina gardul de cărămidă al unui bloc de pe o stradă din comuna Florești.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest de polițiștii sosiți la fața locului și avea o concentrație de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Șesul de sus din comuna Florești.
Polițiștii deplasați la fața locului au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Florești", a transmis IPJ Cluj.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a relevat o concentrație în valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării mostrelor biologice.

Cercetările au fost demarate în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comenteaza