Accident în Gheorgheni: cinci maşini implicate, din care una răsturnată şi trei răniţi FOTO

Accident în Gheorgheni: cinci maşini implicate, din care una răsturnată şi trei răniţi FOTO
Un accident de circulaţie a avut loc în urmă cu puţin timp în "intersecţia morţii" din Gheorgheni: Septimiu Albini-Tache Ionescu. O maşină s-a răsturnat şi o persoană a suferit răni grave.

Un autoturism Volkswagen cu numere de Alba, care venea pe strada Tache Ionescu, nu a acordat prioritate şi a acroşat un Logan (n.red. taximetru), care se deplasa regulamentar pe strada Albini. În urma impactului, Loganul s-a răsturnat cu roţile în sus, iar alte trei maşini parcate au fost tamponate. O tânără a fost rănită serios, în timp ce alte două persoane au suferit răni uşoare.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare şi mai multe ambulanţe.

În intersecţia Albini-Tache Ionescu au avut loc de-a lungul timpului mai multe accidente de circulaţie grave. În iulie 2011, un motociclist şi-a pierdut viaţa.

UPDATE: Tânăra accidentată a fost transportată de urgenţă la UPU Cluj. Se pare că aceasta lucrează pentru Consulatul Maghiar.

În aceste momente intersecţia este blocată, traficul rutier fiind deviat pe rute ocolitoare. Poliţia se află la faţa locului pentru a face măsurători şi pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Comenteaza