Accident în Gheorgheni: fetiţă lovită de maşină şi, apoi, amendată

Accident în Gheorgheni: fetiţă lovită de maşină şi, apoi, amendată
Accident pe strada Septimiu Albini, în zona Pieţei Hermes: o fetiţă a fost lovită de un autovehicul, iar apoi a mai urmat o lovitură: a fost şi amendată.

O fetiţă de 12 ani a fost lovită de un autoturism alb, marca Renault, care tocmai ieşise din intersecţie. S-a întâmplat puţin după ora 17. Potrivit martorilor, fetiţa a ajuns pe capota maşinii, dar s-a ridicat imediat. Vinovată pentru producerea accidentului ar fi chiar copilul, care trecea strada în mod neregulamentar.

Martorii spun că autoturismul care a cauzat accidentul se mişca cu viteză mică. "Nu are nimic, doar nu avea viteză maşina, abia ieşise din intersecţie. Mai mare o fost spaima", a povestit unul dintre martori. Fetiţa, care se angajase în trecerea străzii, s-a lovit cel mai rău la coapsă. Imediat după impact a izbucnit în plâns, dar s-a calmat repede, insistând că nu are nimic: "sunt bine, nu mă doare nimic". Deşi cei prezenţi la accident au insistat fie să fie chemată salvarea, atât fetiţa, cât şi mama acesteia au refuzat.

Echipajul de poliţie a venit la faţa locului în urma unui apel din partea şoferul automobilului. În urma constatărilor făcute, poliţia a decis să-i întocmească fetiţei lovite de maşină un proces verbal de contravenţie privind trecerea neregulamentară a străzii.

 

 

Comenteaza