Update Foto Accident în Gheorgheni. Un taxi a ajuns cu roțile-n sus/ Pasagerul a ajuns la spital

Accident în Gheorgheni. Un taxi a ajuns cu roțile-n sus/ Pasagerul a ajuns la spital
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Accident în Gheorgheni. Un taxi a ajuns cu roțile-n sus
Accident în Gheorgheni. Un taxi a ajuns cu roțile-n sus
Accident în Gheorgheni. Un taxi a ajuns cu roțile-n sus

Un accident de circulație, soldat cu răsturnarea unei mașini, a avut loc vineri într-o intersecție din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca.

Un taxi s-a răsturnat în intersecția străzilor Madách Imre cu Take Ionescu din Gheorgheni. În urma impactului, mașina răsturnată a ajuns pe pista de biciclete.

UPDATE: Accidentul s-a produs în jurul orei 11.30. Potrivit polițiștilor, un autoturism a intrat în coliziune cu un vehicul care efectua transport în regim de taxi, cel din urmă răsturnându-se. În urma evenimentului a rezultat rănirea unui bărbat, pasager în taxi. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conform ISU Cluj, au intervenit la fața locului o autospecială pentru intervenția rapidă și un echipaj SMURD, fiind găsite la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care unul răsturnat pe plafon.
Ocupanții, ieșiți singuri din autoturism, au fost consultați de către echipajul SMURD, iar un bărbat dintre aceștia a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Etichete
Comenteaza