Accident în Gherla: se îndreptau spre cimitir, dar au ajuns la spital FOTO/VIDEO

Accident în Gherla: se îndreptau spre cimitir, dar au ajuns la spital FOTO/VIDEO
Un accident de circulaţie a avut loc în această după-masă pe DN1C la ieşirea din municipiul Gherla. Două persoane au fost rănite.

Conform unor martori, şoferul unui autoturism Volkswagen Golf, care se deplasa pe strada Clujului nu a acordat prioritate unui alt autoturism Ford care circula regulamentar dinspre Cluj Napoca înspre Dej. În urma impactului, două persoane din prima maşină au fost rănite. A fost nevoie de intervenţia pompierilor dejeni pentru a scoate o victimă din autoturism. Cei doi bătrânei din Golf care au fost răniţi se îndreptau spre cimitir, unde urmau să ducă flori. Şoferul Fordului, un bărbat din Râmnicu Vâlcea a scăpat fără nicio zgârietură.

"La faţa locului au găsit două victime; femeia era conştientă, stabilă hemodinamic, cu o contuzie abdominală şi a fost trimisă la Cluj la UPU1. Bărbatul încarcerat a suferit un traumatism de bazin, probabil cu o fractură la nivelul colului femural. A fost transportat la spitalul din Gherla, urmând apoi a ajunge la Cluj pentru investigaţii", a declarat dr. Mariana Baciu din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dej.

Ambele maşini au fost avariate destul de serios. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Etichete
Comenteaza