Update Video Foto Accident în Jucu. Doua mașini s-au lovit. Un bărbat și o femeie, transportați la spital. Unul din șoferi a intrat pe contrasens pentru a evita alt impact

Două dintre cele nouă persoane aflate în cele două autoturisme au fost transportate la spital pentru a primi îngriji medicale.

UPDATE: „Eveniment rutier produs pe DN1C, localitatea Jucu, în jurul orei 11.50, două autovehicule implicate. Din cercetările efectuate la locul evenimentului rutier rezultă că autoturismul condus din direcția municipiului Gherla, de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, în urma evitării unui impact cu autoturismul care îl preceda, intrând astfel în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 57 de ani. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultate negative. Autoturismul care il preceda pe cel al conducătorului auto în vârstă de 22 de ani era încadrat regulamentar pentru un viraj la stânga”, a revenit ISU Cluj cu noi precizări.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Două mașini s-au tamponat sâmbătă dimineață în comuna clujeană Jucu. Pompierii, ambulanța și poliția au intervenit la fața locului.

Dintre cele nouă persoane care se aflau la bordul celor două mașini, șase dintre acestea au fost consultate de către medici de pe ambulanță, iar alte două persoane au fost transportate la spital.

În jurul orei 11.55, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier cu două autoturisme implicate, în Jucu, lângă Han, Km 17. Intervine Det.1 Cluj-Napoca cu 2 autospeciale, TIM Centru si 1 echipaj SAJ. Din primele informații, în autoturisme se aflau nouă persoane. Niciuna nu era încarcerată. Șase dintre cei nouă pasageri au fost evaluați de către echipajele TIM Centru și SAJ, printre care și o adolescentă de 16 ani, iar două persoane au fost transportate la spital: un bărbat de 57 ani și o tânără de aproximativ 24 ani”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza