Update Accident cu 4 mașini în Jucu. O femeie a ajuns la spital

Accident cu 4 mașini în Jucu. O femeie a ajuns la spital
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Un acident soldat cu rănirea unei persoane a avut loc în localitatea clujeană Jucu.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, accidentul de la Jucu, în care au fost implicate 4 autovehicule și o platformă, s-a produs ca urmare a unei depășiri neregulamentare. Victima rănită ușor, o femeie de 43 de ani din Sighet, se afla în mașina care intrat în depășire neregulamentară. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. 

"Un conducator auto de 62 ani din Oncesti, care circula spre Gherla, depășe;te auto condus de o pers de 34 ani din Jucu (care era oprit pentru a vira stânga in curte ), intra in coliziune cu doua auto conduse dinspre Gherla- ricoșează in ansamblul condus dinspre Gherla de un barbat de 35 de ani din Domnești, Ilfov și se oprește pe acostamentul aferent sensului spre Cluj", precizează IPJ Cluj.

_______________________________________

Din primele informații, în accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. La fața locului  s-a deplasat o ambulanță și un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Cluj, în urma impactului dintre cele două autovehicule, o femeie de 43 de ani a fost transportată la spital, având răni minore.

Comenteaza