Update Foto ACCIDENT în județul Cluj: Și-a făcut mașina praf într-un... gard. A lovit şi stâlpul de curent / Victimă transportată la spital

ACCIDENT în județul Cluj: Și-a făcut mașina praf într-un... gard. A lovit şi stâlpul de curent / Victimă transportată la spital
| Foto: ISU Cluj
ACCIDENT în județul Cluj: Și-a făcut mașina praf într-un... gard / Victimă transportată la spital
ACCIDENT în județul Cluj: Și-a făcut mașina praf într-un... gard / Victimă transportată la spital

Salvatorii clujeni au participat în seara de 23 ianuarie la o intervenție la un accident rutier petrecut în localitatea Fizeșu Gherlii din județul Cluj. 

La locul accidentului, pompierii găsit o mașină făcută praf după ce șoferul a intrat cu ea în gardul unei proprietăţi ajungând cu mașina până în curte.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut în localitatea Fizeșu Gherlii.

La fața locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Gherla, care au găsit un autoturism avariat, într-o curte.

Nu au existat persoane încarcerate, iar un bărbat a primit îngrijiri medicale. În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital”, a transmis ISU Cluj marți seara, într-un comunicat de presă.

UPDATE:
Poliţiştii clujeni au transmis informaţii despre cum s-a produs accidentul de la Fizeşu Gherlii. "La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 21.40, a fost raportat un accident rutier pe DJ 109C, în localitatea Fizeșu Gherlii.

Conform primelor verificări, polițiștii au constatat că un tânăr, de 25 de ani, din comuna Cămărașu, care conducea o autoutilitară înspre municipiul Gherla, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, intrând în coliziune cu un stâlp de telecomunicații și cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Cluj în dimineaţa de miercuri, 24 ianuarie. 

Comenteaza