Accident în lanţ produs pe DN 1. Un autocar cu 20 de copii a fost implicat

Accident în lanţ produs pe DN 1. Un autocar cu 20 de copii a fost implicat
Un autocar cu 20 de copii din Polonia a fost implicat, marţi, într-un accident în lanţ produs pe DN 1, între Sebeş şi Sibiu, în apropierea localităţii Câlnic din judeţul Alba. Cincisprezece copii şi un adult din autocar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, însă niciunul nu a fost rănit grav.

Un autocar înmatriculat în Polonia, în care se aflau aproximativ 20 de copii, a intrat într-un trailer care oprise şi îşi aprinsese luminile de avarie, potrivit mediafax.ro. Un autoturism înmatriculat în Ungaria a lovit apoi autocarul în spate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Florin Zecheru, a declarat că 15 copii din autocarul implicat în accidentul produs între Sebeş şi Sibiu, în apropierea localităţii Câlnic din judeţul Alba, şi unul dintre adulţii însoţitori au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale, însă niciunul dintre aceştia nu este rănit grav.

Zecheru a spus că cei mai mulţi dintre copii au suferit echimoze la faţă, după ce s-au lovit de scaune, în momentul accidentului.

Comenteaza