Update Video Accident în Turda! Momentul în care o mașină s-a IZBIT puternic de un autoturism parcat și s-a RĂSTURNAT

Accident în Turda! Momentul în care o mașină s-a IZBIT puternic de un autoturism parcat și s-a RĂSTURNAT
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj

Un accident s-a petrecut, în această dimineață, pe o stradă din municipiul Turda. Un conducător auto a intrat cu viteză într-o mașină parcată. 

Din primele informații, accidentul s-a petrecut pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Turda. Un șofer martor în trafic a surprins pe camera de bord întreaga scenă.

În imagini se poate observa cum șoferul unei mașini nu este atent la drum și intră violent într-o mașină parcată parțial pe trotuar și pe carosabil.

Impactul a fost atât de puternic încât șoferul care a produs accidentul s-a răsturnat cu mașina în mijlocul străzii. De asemenea, s-a spart și o țeavă de gaz.

Un miracol a făcut ca în urma acestui incident să nu fie rănit niciun pieton, deși chiar în momentul impactului o persoană care se plimba pe trotuar se afla la doar câțiva metri distanță de locul accidentului.

"Două persoane sunt evaluate de către echipajele medicale. De asemenea, s-a produs o avarie la țeava de gaz, situația fiind gestionată de către compania de gaz, prezentă la fața locului", a transmis ISU Cluj.

Update: În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, conform ISU Cluj.

Comenteaza