Foto Accident într-o comună din Cluj. O mașină a căzut între copaci și trei bărbați au ajuns la spital

Accident într-o comună din Cluj. O mașină a căzut între copaci și trei bărbați au ajuns la spital
| Foto: ISU Cluj

O mașină a ieșit de pe carosabil vineri seara, în comuna Beliș din județul Cluj și a intrat direct între copaci.

„Pompierii de la Detașamentul Huedin au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut în apropiere de localitatea Beliș. Apelul de urgență a venit în jurul orei 19:15, astfel că la misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă, și o ambulanță SAJ. Echipajele au găsit la fața locului un autoturism și o autoutilitară avariate. Nu au existat persoane încarcerate. În urma evenimentului au fost transportați la spital trei bărbați, cu toții conștienți și cooperanți”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

IPJ Cluj a transmis faptul că evenimentul rutier s-a produs pe DN1 R între o autoutilitară în care se aflau 5 persoane și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani.

„Din primele date, polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei, respectiv un tânăr de 25 de ani, care în timp ce conducea autovehiculul dinspre localitatea Mărișel spre Beliș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul care era condus din sensul opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile”, au transmis reprezentanții IPJ.

Atât ce doi conducători auto, cât și un pasager din autoutilitară au necesitat îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au ieșit cu rezultate negative la testările cu alcooltestul (etilotest)

Comenteaza