Update Video Foto Accident într-o localitate din Cluj. Trei tineri au ajuns la spital, doi dintre ei cu răni grave / UPDATE: Șoferul era băut

Accident într-o localitate din Cluj. Trei tineri au ajuns la spital, doi dintre ei cu răni grave / UPDATE: Șoferul era băut
| Foto: ISU Cluj

Accidentul a avut loc în după-amiază, pe DN 1, între Dej şi Gherla. Trei tineri au fost transportaţi la spital.

UPDATE 18:58 Conform reprezentanților poliției un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1C, prin localitatea Nima, din direcția Dej spre Cluj-Napoca nu a adaptat viteza la condițiile de drum (ploaie și carosabil umed) a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în șanțul din partea dreapta după care într-un podeț.

Conducătorul auto se afla sub influența alcoolului, având o alcoolemie de 0,03 mg/ l alcool pur în aerul expirat . Accidentul s-a soldat cu două victime grave, conducătorul auto, pasagera din spate, de 26 ani, și un rănit ușor de 23 ani toți din Borșa, Maramureș.

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim-ajutor SMURD și unul al SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a unui accident rutier, ce s-a petrecut pe raza localității Nima, DN1C, în jurul orei 14:20. Trei persoane au fost consultate și au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ. A fost vorba de doi bărbați și o femeie (vârste de circa 25 de ani)", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Comenteaza