Accident între Cluj-Napoca şi Gherla, între un microbuz şi un camion VIDEO

Accident între Cluj-Napoca şi Gherla, între un microbuz şi un camion VIDEO
Călătorii unui microbuz au trecuit astăzi prin clipe de groază. Autovehicolul, care venea dinspre Gherla, a lovit un camion în apropierea Aeroportului Cluj. Din fericire, deşi microbuzul a fost avariat serios, iar traficul din zonă a fost perturbat timp de circa o oră, în accident a fost rănită o singură persoană.

Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 9. În momentul impactului în microbuz se aflau mai mulţi pasageri. Unul din ei a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare.

"N-aveam viteză. A sărit în faţa mea, a schimbat banda, aşa, fără să văd nimic. Nu am văzut nimic. Eu mergeam pe banda unu, el pe banda doi şi dintr-o dată a intrat în faţa mea, n-am avut cum să-l evit", a explicat şoferul microbuzului.

"M-o împins, vă daţi seama la viteză. Aţi văzut cum arată maşina lui? Păi dacă îi intram în faţă mă lovea din lateral, deci... nu-i normal", a spus şi şoferul camionului lovit.

Poliţiştii au tras şi primele concluzii despre cum s-a produs accidentul

"Conducătorul microbuzului nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de un autocamion care circula în faţa lui, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta. În urma impactului a rezultat o victimă, se pare uşor. Victima se afla în microbuz", a spus inspectorul Dănuţ Todea, de la Poliţia Rutieră.

Traficul între Cluj-Napoca şi Gherla s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproape o oră, până ce poliţiştii au terminat cercetările la faţa locului.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Răzvan Ţupa

Comenteaza