ACCIDENT între o mașină și un microbuz la coborâre de pe A3 în Gilău. Intervine SMURD-ul

ACCIDENT între o mașină și un microbuz la coborâre de pe A3 în Gilău. Intervine SMURD-ul

Un accident de circulație a avut loc la coborârea de pe Autostrada Transilvania, spre Gilău.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30, pe breteaua de coborâre în Gilău, între un microbuz și un autoturism. 

La fața locului intervin echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

UPDATE: "Apelul de urgență a venit în jurul orei 14.10, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Un bărbat de aproximativ 20 de ani a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD fără a fi transportat la spital. Totodată, pompierii au asigurat și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor autoturismelor avariate", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

"La data de 25 februarie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii Biroului Autostrăzi A3 au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe Autostrada A3, la km 50.

Din primele date s-a constatat că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Satu Mare, care circula cu autoturismul înspre localitatea Gilău, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, acroșând o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Mureș. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative", informează Poliția Cluj.

Traficul a fost reluat în condiții normale.

Comenteaza