Foto Accident între o mașină și un tir pe centura ocolitoare a Clujului. O persoană este rănită

Un accident rutier s-a produs, cu puțin timp în urmă, pe varianta ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, unde a avut loc o coliziune dintre un autoturism și un tir.

În urma acestui accident, o persoană urmează să fie consultată de un echipaj medical. Traficul este îngreunat în ambele direcții. 

"Varianta Ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, la kilometrul 1+500 de metri, județul Cluj, s-a produs o coliziune între un autotren și un autoturism, soldată cu rănirea unei persoane din autoturism, ce este conștientă și urmează să fie evaluată medical.

Traficul rutier este întrerupt în ambele direcții și se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute", a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Revenim cu mai multe detalii.

Update: "La sosirea cadrelor ISU, șoferul autoturismului era ieșit din mașină. Era conștient și cooperant. A fost transportat la spital de SMURD pentru investigații medicale", a transmis ISU Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza