Accident la Cluj: O şoferiţă a ajuns la spital după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac

Accident la Cluj: O şoferiţă a ajuns la spital după ce a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac
| Foto: someseanul.ro

O şoferiţă de 66 de ani care circula luni după-amiaza dinspre Dej în direcția Dealul Jurcii a pierdut controlul volanului ieşind de pe şosea şi s-a izbit de un copac. 

Un accident de circulație, soldat cu o persoană rănită, a avut loc luni după-amiaza, în comuna clujeană Bobâlna, în zona Dealul Jurcii. Un autoturism a zburat de pe șosea și s-a lovit de un copac.

La fața locului au intervenit de urgență salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej. Aceștia au fost alertați despre accident în timp ce se aflau la accidentul de la Urișor, unde un microbuz a fost lovit de un tren, conform informaţiilor someseanul.ro. Ajunși la locul accidentului, pe Dealul Jurcii, salvatorii au găsit un autoturism care se lovise de un copac de pe marginea drumului. 

"Este vorba despre o autoaccidentare, conducătoare auto de 66 de ani a pierdut controlul asura direcţiei de deplasare, ieşind de pa partea carosabilă. Ulterior autoturismul s-a oprit într-un copac.

Testarea acesteia cu aparatul etilotest a rezultat negativă. Aceasta a suferit leziuni corporale, fiind transportată la o unitate medicală", a transmis IPJ Cluj. 

 

Comenteaza