Update Video Foto Accident la coborârea de pe autostradă, pe sensul spre Cluj. Un tânăr de 16 ani a fost rănit

Accident la coborârea de pe autostradă, pe sensul spre Cluj. Un tânăr de 16 ani a fost rănit
Accident la coborârea de pe autostradă
Accident la coborârea de pe autostradă
Accident cu răniți, în Apahida

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier la ieșirea de pe Autostrada Transilvania, pe sensul de mers spre Cluj-Napoca.

UPDATE: "Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, și doi bărbați, de cca 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.
Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident", transmite ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs după ce un șofer în vârstă de 72 ani din Mediaș, care se deplasa în direcția Huedin, a întors neregulamentar de pe acostament, moment în care a intrat în coliziune cu o mașină condusă de un tânăr de 20 ani, din Ciurila, care circula regulamentar pe bandă, pe direcția Cluj - Huedin.
_________________________________

La locul accidentului, care s-a produs la ieșirea de pe A3 din zona localității Gilău spre Cluj-Napoca, intervin o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Echipajele sunt la locul evenimentului, consultă o persoană, care, se pare, că era ieșită din autoturism în momentul sosirii pompierilor.

Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs după ce una dintre mașini ar fi întors pe linia continuă.

Comenteaza