ACCIDENT la graniţa judeţului Cluj: Un bărbat a fost transportat în stare de inconştienţă la spital

ACCIDENT la graniţa judeţului Cluj: Un bărbat a fost transportat în stare de inconştienţă la spital

Un accident rutier a avut loc în luni seara la granița județului Cluj, între localităţile Lungești și Vidolm. Din informațiile transmise de autorități se pare că un bărbat a fost găsit inconștient la fața locului.

O solicitare pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată luni seara la un accident rutier produs între Lungești și Vidolm. La eveniment s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Primele informații arată că ar fi fost vorba despre un accident rutier produs pe DN75, pe raza loc. Vidolm. Salvatorii au găsit la locul accidentului un autoturism răsturnat pe carosabil, şi o victimă inconstientă care prezenta semne vitale.

La accident a intervenit Detașamentul de Pompieri Turda cu 1 ASAS si 1 SMURD B2, în cooperare cu 1 amb. SAJ de la statia Baia de Aries.

A fost acordat primul ajutor calificat unui bărbat de cca 60 de ani, aflat în stare gravă, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, potrivit informaţiilor transmise de ISU Cluj. 

(Fotografia nu este de la locul accidentului şi are titlu generic)

Comenteaza