Foto Accident la ieșirea din Cluj-Napoca. O persoană a fost descarcerată de echipajele ISU

O autospecială care se îndrepta înspre accident a fost implicată într-o coliziune cu o altă mașină, iar pompierii au fost nevoiți să care echipamentele de descarcerare la locul accidentului produs inițial.

În această dimineață, la ieșirea din Cluj-Napoca înspre Florești, trei mașini au fost implicate într-un accident a cărui cauză  fost pătrunderea pe contrasens. Una dintre cele trei victime implicate a avut nevoie de descarcerare. ISU a intervenit inițial cu o autospecială, însoțită de două echipaje SMURD. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani, care nu deținea permis de conducere. Tânărul nu a mai putut controla mașina și a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani. 

Cei doi au fost transportați la spital, bărbatul de 44 de ani a suferit un traumatism toracic cu sângerare internă, în timp ce tânărul a suferit o ruptură de splină. 

După evaluarea situației, alte două autospeciale au fost chemate la locul accidentului. Totuși, una dintre autospeciale nu a mai ajuns la ieșirea din oraș, după ce a fost implicată într-o coliziune cu alt autotursim. Pompierii au fost nevoiți să care echipamentele de descarcerare către locul accidentului inițial, după ce mașina nu și-a mai putut continua deplasarea.

Comenteaza