Accident lângă Cluj Arena: a intrat într-un stâlp de electricitate

Accident lângă Cluj Arena: a intrat într-un stâlp de electricitate
A călcat pedela de acceleraţie, a lovit gardul de protecţie amplasat lângă Cluj Arena şi s-a oprit într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, o fetiţă de 5 ani, pasageră în maşină, a fost rănită.

"La data de 24 aprilie a.c. ora 08:45, pe strada Spaiul Independenţei din municipiul Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei minore. În fapt, un bărbat de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Spaiul Independenţei din municipiu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit gardul de protecţie amplasat lângă stadionul din zonă şi a intrat într-un stâlp de electricitate.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei minore în vârstă de 5 ani, din Cluj-Napoca, pasageră în autoturism", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Valoarea pagubelor materiale produse este de aproximativ 30.000 de lei.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor ce se impun.

Comenteaza