Accident lângă Cluj Arena, circulaţia spre Mănăştur e îngreunată

Accident lângă Cluj Arena, circulaţia spre Mănăştur e îngreunată
O coliziune între două maşini lângă stadionul Cluj Arena dă bătăi de cap şoferilor, după ce poliţiştii au restricţionat circulaţia, în special spre Mănăştur.

Accidentul, o coliziune între două maşini, s-a produs în jurul orei 16 pe Splaiul Independenţei. Circulaţia a fost restricţionată pe sensul de mers spre Mănăştur. "Traficul e intermitent, pe un sens s-a circulat greu şi traficul a fost redirecţionat", spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Poliţiştii se află încă la faţa locului şi adună date pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

UPDATE Accidentul a fost provocat de un şofer care, din cauza vitezei neadaptate la carosabilul umed, a intrat pe contrasens, unde maşina sa a intrat în coliziune cu alta. O persoană a fost rănită în accident şi a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj.

UPDATE 2 În fapt, un bărbat de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Splaiul Independenţei, spre strada Gh. Bariţiu, nu ar fi adaptat viteza la carosabilul umed, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 28 de ani, din Cluj-Napoca, arată poliţiştii.

Accident a avut ca urmări rănirea gravă a bărbatului de 24 de ani şi pagube materiale în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

 

Comenteaza