Accident lângă o grădiniţă din Gheorgheni. Un bărbat a fost dus la spital FOTO / VIDEO

Accident lângă o grădiniţă din Gheorgheni. Un bărbat a fost dus la spital FOTO / VIDEO

Două maşini, un BMW şi o Dacia Logan - taxi s-au tamponat la intersecţia străzilor Septimiu Albini şi Constantin Brâncoveanu, ricoşând în gardul grădiniţiei din vecinătate. 

Şoferul taxi-ului, care era neînsoţit, a fost rănit, fiind transportat de urgenţă la spital. Potrivit medicului de pe ambulanţă bărbatul prezintă anumite leziuni la cap, posibil cu pierderea cunoştinţei, însă situaţia este sub control.

Conform primelor relatări, BMW-ul se deplasa dinspre o stradă laterală ce intersectează Septimiu Albini, pe care venea taxi-ul. Pe strada laterală era montat indicatorul stop. "Nu aveam vitează, m-am asigurat. Ne-am tamponat, iar apoi am ricoşat în gard", a precizat tânăra care conducea maşina străină. Ea a fost testată cu fiola de către poliţişti.

Cele două maşini s-au tamponat în intersecţie, ricoşând pe trotuar, iar de acolo în gard. Taxiul a ajuns chiar foarte aproape de ţeava din gaz, care însă nu a fost periclitată.

Intersecţie cu accidente frecvente

Unii locuitori ai zonei au relatat că în zonă au loc numeroase accidente, fiind necesare măsuri suplimentare de siguranţă, cu atât mai mult cu cât în zonă se află o grădiniţă.

Un accident aproape identic cu cel de joi seară s-a petrecut în decembrie 2010.

UPDATE Reprezentantul Poliţiei Rutiere Cluj, Sorin Precup, a declarat vineri, la ora 10.30, că din primele cercetări, şoferul BMW-ului, o tânără de 19 ani, nu a respectat indicatorul Stop, la intrarea în intersecţie, intrând în coliziune cu un taxi, care circula regulamentar. În urma incidentului, şoferul taxi-ului a fost rănit uşor. Precup a adăugat că şoferul BMW-ului este cercetat pentru vătămare din culpă şi că reprezentanţii grădiniţei trebuie să se constituie parte civilă pentru recuperarea pagubelor.

Etichete
Comenteaza