Accident mortal de circulaţie: un pieton a fost spulberat de un autoturism

Accident mortal de circulaţie: un pieton a fost spulberat de un autoturism
Un grav accident de circulaţie, soldat cu decesul unui pieton, a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN1F, E81, la km 13.

Din primele informaţii, nefericitul incident s-a petrecut în jurul orei 00:05 în localitatea Mera, iar victima se deplasa pe partea carosabilă în momentul a fost surprinsă şi lovită în plin de un autoturism. 

"În 20 iulie, la ora 00:05, pe DN1F, E81, la km 13, în localitatea Mera, s-a produs un accident soldat cu decesul unei persoane. Victima, de 34 de ani, din Nădăşelu, în calitate de pieton, a circulat pe partea carosabila a drumului naţional, fiind surprinsă şi accidentată mortal de către un conducător auto din Zalău care conducea autoturismul în aceeaşi direcţie de deplasare cu a pietonului", a precizat Camern Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Potrivit unor surse ZIUA de CLUJ, bărbatul a chefuit la Zilele comunei Baciu şi se ducea spre casă în momentul în care a survenit accidentul.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost dus la IML Cluj în vederea efectuării autopsiei. Cercetările în cauză continuă în vederea determinării circumastanţelor exacte în care s-a produs accidentul. 

Comenteaza