Accident mortal în Aghireşu. Şoferul s-a predat ieri la Poliţie VIDEO

Accident mortal în Aghireşu. Şoferul s-a predat ieri la Poliţie VIDEO
Accident mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică în Aghireşu Fabrici. Şoferul care a accidentat mortal un pieton a părăsit locul accidentului, dar s-a predat în ziua următoare la Poliţie.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora 1.53, pe DJ 108C pe raza localităţii Aghireşu Fabrici. "Conducătorul autovehiculului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Din cercetările efectuate s-a stabilit că şoferul unui autoturism, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Leghia spre Gârbău a surprins şi accidentat mortal pe Andrei L. de 49 ani, care în calitate de pieton, se afla pe partea carosabilă", arată poliţiştii.

Şoferul care a provocat accidentul, Andrei B. (23 ani) din Cluj-Napoca, este fiul unui milionar care deţine mai multe case de schimb valutar. Acesta s-a prezentat ieri la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, iar acum este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă. Instanţa a dispus luarea măsurii obligării de a nu părăsi localitatea faţă de acesta.

 

Comenteaza