ACCIDENT MORTAL în Cluj-Napoca. L-a strivit cu TIR-ul pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Muncii

ACCIDENT MORTAL în Cluj-Napoca. L-a strivit cu TIR-ul pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Muncii
| Foto: Amator

Un TIR condus de un bărbat de 30 de ani a strivit un pieton pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca. Pietonul se afla în deplasare, înspre tramvaiul oprit în stație. Medicii de la SMURD nu au putut decât să constate că victima a suferit traumatisme incompatibile cu viața.

"Conform primelor date, în jurul orei 18.20, un ansamblu de vehicule condus pe Bulevardul Muncii de un bărbat în vârstă de 30 de ani, a surprins și accidentat un pieton care se afla în deplasare, înspre tramvaiul oprit în stație.

În urma impactului, pietonul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a decedat", au transmis poliţiştii clujeni datele referitoare la accidentul rutier în urma căruia a rezultat decesul unei persoane. 

În urma accidentului au fost alertate şi două autospeciale și un echipaj SMURD. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 18.20, iar la fața locului au găsit un bărbat prins în angrenajele de sub un ansamblul de vehicule (autocamion).

"Pompierii au intervenit imediat pentru a extrage victima din locul unde a rămas în urma impactului, însă, după ce au asigurat accesul medicilor SMURD la victimă, aceștia nu au putut decât să constate că acesta suferise traumatisme incompatibile cu viața, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare", a transmis ISU Cluj. 

Clujenii spun că pe acea zonă este foarte periculoasă de mult timp deoarece sunt mulţi şoferi care circulă cu viteză foarte mare, fără a da atenţie prea mare pietonilor sau celorlalţi participanţi la trafic. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza