Accident mortal în față la Metro. Femeie, lovită pe trecerea de pietoni

Accident mortal în față la Metro. Femeie, lovită pe trecerea de pietoni

Un accident mortal a avut loc, în această dimineață, în Florești, zona Metro. O femeie de 66 de ani a murit după ce a fost lovită de o dubiță pe trecerea de pietoni din față de la Metro.

„La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 06.15, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN1 E60, în comuna Florești, în cadrul căruia o persoană a fost rănită grav.

In urma cercetărilor preliminare, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul din direcția localității Gilău spre municipiul Cluj-Napoca, la km 482+590 m. ar fi surprins și accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj-Napoca, aflată în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni. La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, femeia a decedat.

Traficul înspre Cluj-Napoca a fost afectat aproximativ 45 de minute, în acest timp circulându-se pe o singură bandă. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza