Accident mortal în Gara Mare: un tânăr a fost spulberat de săgeata albastră

Accident mortal în Gara Mare: un tânăr a fost spulberat de săgeata albastră
Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă spulberat de un tren Săgeata Albastră în Gara Mare din Cluj-Napoca.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 05:00, victima, Laszlo D., domiciliat în comuna Floreşti, fiind lovit pe linia a doua în timp ce încerca sa traverseze calea ferată. 

Tânărul coborâse din trenul dinspre Dej împreună cu un prieten, iar datorită faptului că era în stare de ebrietate nu s-a asigurat corespunzător, fiind surprins şi lovit în plin de tren. 

Martorii oculari relatează că săgeata albastră se retrăgea către depouri, cu viteză mică, iar prietenul lui a încercat din răsputeri să o oprească, însă mecanicul nu a reuşit acest lucru, acroşându-l pe tânăr şi secţionându-i trupul. 

Sfâşiată de durere, mama tânărului a declarat că aseară pe la ora 22:00 băiatul ei i-a spus că pleacă pentru câteva minute să se întâlnească cu un prieten. Ceva mai târziu a trimis un SMS pe telefonul fratelui mai mare, de 29 de ani, în care anunţa că se întoarce acasă doar dimineaţă.

Părinţii au precizat că la ora 05:00 au fost contactaţi de poliţie cu privire la decesul violent al fiului lor şi habar nu au ce a căutat acesta în zona Dejului. 

Corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat IML Cluj în vederea efectuării autopsiei. 

 

Comenteaza