Accident mortal în Mintiu Gherlii. Şoferul a rupt un stâlp şi a ajuns într-o vale FOTO/VIDEO

Accident mortal în Mintiu Gherlii. Şoferul a rupt un stâlp şi a ajuns într-o vale FOTO/VIDEO
Un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa azi-noapte în urma unui accident de circulaţie, care a avut loc pe DN1C în dreptul localităţii clujene Mintiu Gherlii.

Şoferul unui autoturism, care circula cu viteză dinspre Gherla înspre Dej a pierdut controlul autoturismului, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un stâlp de electricitate. În urma impactului deosebit de violent, autoturismul a fost proiectat în Valea Fizeşului, iar cele două persoane aflate în maşină au rămas încarcerate. Pompierii dejeni au reuşit să scoată dintre fiarele contorsionate ale maşinii un tânăr, care a fost preluat imediat de Serviciul de Ambulanţă Gherla şi transportat la UPU Cluj Napoca.

Şoferul, un tânăr de 28 ani, care locuia Dej, a fost găsit mort şi medicii nu au putut decât să constate decesul. Acesta a fost găsit cu capul în apă şi cel mai probabil a murit înecat.

Un bărbat, care se întorcea împreuna cu fiul său spre casă a observat autoturismul care l-a depăşit cu viteză foarte mare. "A venit o maşină care avea cel puţin 150-200 km/h. Am zis către fiul meu că <<ăsta nu mai ajunge la pod>>", a povestit bărbatul.

Misiunea pompierilor dejeni a fost una dificilă, deoarece bărbatul care a supravieţuit accidentului le-a spus că în maşina se afla şi o femeie. Pompierii au căutut zeci de minute, însă nu au găsit nimic.

Poliţiştii efectuează în continuare cerceări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul.

Vezi video de la locul accidentului

Comenteaza