News alert Foto Accident mortal la Cluj: Un adolescent a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină SMURD

Accident mortal la Cluj: Un  adolescent a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină SMURD
| Foto: Ziua de Cluj

Accidentul s-a produs duminică după-amiază pe bulevardul 21 Decembrie din Cluj 1989, pe trecerea de pietoni din dreptul staţiei de autobuz. Poliţiştii spun că adolescentul lovit ar fi fost surdo – mut.

"O ambulanţă a serviciului mobil de urgenţă SMURD, în timp ce se deplasa spre aeroport, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, pentru a prelua un nou-născut adus cu elicopterul, a lovit pe trecerea de pietoni un adolescent. Ambulanţa de neonatologie a rămas pe loc, iar echipajul medical a fost preluat de o altă ambulanţă SMURD şi a fost dus pentru a prelua copilul de la aeroport. O altă ambulanţă de la Serviciul judeţean Cluj a intervenit pentru a acorda asistenţă medicală şi a efectua manevre de resuscitare pentru adolescentul accidentat", a declarat maiorul Andrei Biriş, purtător de cuvânt ISU Cluj.

La faţa locului a sosit o ambulanţă a serviciului judeţean, medicii începând manevrele de resuscitare a victimei, însă fără succes, declarând, ulterior, decesul băiatului. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, agent şef principal Traian Morar, pietonul, un "adolescent  deficien în vârstă de 14 ani a fost lovit de o ambulanţă SMURD care se deplasa în misiune având semnalele acustice şi luminoase pornite. În acest moment se fac cercetări pentru a se stabili concret împrejurările în care a avut loc accidentul, nefiind clar dacă băiatul s-a angajat în traversare pe culoarea verde sau roşie a semaforului".

Din primele informaţii, se pare că tânărul ar fi fost surdo-mut.

Comenteaza