Accident mortal: o șoferiță și-a pierdut viața după ce a intrat pe contrasens

Accident mortal: o șoferiță și-a pierdut viața după ce a intrat pe contrasens
O șoferiță și-a pierdut luni seara viața într-un grav accident de circulație, după ce a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe contrasens.

Nefericitul incident a avut loc în jurul orei 18:30 pe drumul ce leagă Cluj de Turda, în localitatea Copăceni. Potrivit polițiștilor, autoturismul condus de femeia în cauză, o hunedoreancă de 58 de ani, s-a izbit violent de o mașină condusă regulamentar din sens opus de un clujean de 24 de ani, impactul fiind deosebit de puternic. 

Șoferița a decedat pe loc, în timp ce remorca atașată autoturismului s-a desprins și a acroșat un alt autovehicul condus de un bărbat de 43 de ani din Turda, care se deplasa pe prima bandă a sensului de circulaţie, spre Cluj-Napoca, în spatele autoutilitarei.

"În jurul orei 18.30, o conducătoare auto, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, dinspre Cluj-Napoca spre Turda, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autovehicul care se deplasă din sens opus. În urma impactului, femeia decedat, iar remorca atașată autoturismului pe care aceasta îl conducea s-a desprins și a acroșat un alt autovehicul care venea din sens opus. Nu s-au înregistrat alte victime", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Valoarea pagubelor materiale rezultată în urma avarierii celor trei autovehicule şi a remorcii a fost estimată la 35.000 de lei.

Cercetările continuă pentru stabilirea corcumstanțelor exacte de producere a accidentului. 

Comenteaza