Accident mortal: un biciclist şi-a pierdut viaţa spulberat de o maşină VIDEO

Accident mortal: un biciclist şi-a pierdut viaţa spulberat de o maşină VIDEO
Un grav accident de circulaţie petrecut duminică seara, în jurul orei 20:30, s-a soldat cu decesul unui biciclist.

Persoana decedată, un bărbat de 51 de ani din Gherla, a fost lovită din plin în timp ce se deplasa pe o bicicletă de un conducător auto din Maramureş, la intersecţia şoselei de centură a municipiului Gherla şi DN 1, pe raza localităţii Buneşti.

Potrivit dejeanul.ro, şoferul susţine că biciclistul i-a sărit în faţă, accidentul neputând fi evitat. În urma impactului, un martor a venit în ajutorul victimei şi a început manevrele de resuscitare până la sosirea unei ambulanţe din Gherla care a continuat procedura, dar fără succes. 

UPDATE: "Din primele verificări, un bărbat de 47 de ani, din judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autovehicul, pe varianta ocolitoare a municipiului Gherla, dinspre Cluj-Napoca, la intersecţia cu DN 1C, a surprins şi accidentat mortal un bărbat. Victima, de 51 ani, din Gherla, în calitate de biciclist, se deplasa din sens opus, dinspre municipiul Dej, iar la intersecţia cu DN 1C, nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, pentru a se deplasa spre municipiul Gherla În urma impactului, bărbatul de 51 de ani a decedat, fiind transportat la Morga Spitalului Gherla", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii accientului, iar pe toată durata acestora traficul rutier dintre Gherla şi Dej a fost blocat, formându-se coloane de maşini ce se întindeau pe câţiva kilometri. 

Comenteaza