Update ACCIDENT pe Autostrada Transilvania, sensul Gilău-Turda. Un copil de 3 ani a ajuns la spital

ACCIDENT pe Autostrada Transilvania, sensul Gilău-Turda. Un copil de 3 ani a ajuns la spital
| Foto: ISU Cluj

În jurul orei 4.30 în această dimineaţă a fost solicitată intervenţia salvatorilor ISU - SMURD pe Autostrada Transilvania, sensul Gilău - Turda, lângă Cluj-Napoca în urma producerii unui accident. 

UPDATE: Potrivit polițiștilor, un conducător auto de 41 de ani, din județul Mureș, care se deplasa pe Autostrada A3, din direcția Gilău spre Turda, ajuns la km 15, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui minor de 1 an și 6 luni, pasager în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Pe această cale, reamintim faptul că transportul copiilor cu o înălţime de până la 135 cm se realizează în autovehicule echipate cu sisteme de siguranţă pentru conducător şi pasageri, doar dacă sunt fixaţi sau prinşi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare în scaun pentru copii instalat în autovehicul”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

________________________________________

”A fost solicitată intervenția salvatorilor ISU-SMURD ca urmare a ieșirii unui autoturism în afara părții carosabile pe autostrada A3, în jurul orei 4.30.

Pompierii au găsit autoturismul avariat în apropierea km 15, pe sensul de mers Gilău-Turda, iar ocupanții erau ieșiți din acesta.

Un copil de cca 3 ani a fost consultat de către salvatorii SMURD și a fost transportat la spital pentru investigații de specialitate împreună cu mama acestuia”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza