Foto Accident pe centura Muncii-Apahida. Șoferul rănit, întins pe asfalt. "Dacă voi fi vreodată în situația asta, vă rog să opriți!"

Accident pe centura Muncii-Apahida. Șoferul rănit, întins pe asfalt. "Dacă voi fi vreodată în situația asta, vă rog să opriți!"
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj
Accident Cluj. Dubă azvârlită peste parapet/ Șoferul rănit, întins pe asfalt
Accident Cluj. Dubă azvârlită peste parapet/ Șoferul rănit, întins pe asfalt
Accident Cluj. Dubă azvârlită peste parapet/ Șoferul rănit, întins pe asfalt

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unui accident rutier care a avut loc, joi, la ieșirea din Cluj-Napoca, pe centura Bulevardul Muncii - Apahida.

Potrivit polițiștilor, din primele informații un bărbat de 34 de ani din Bistrița Năsăud a condus un autotractor pe varianta ocolitoare a Clujului înspre Dej, iar la km 3+600m nu a păstrat o distanță de siguranță față de auto condus în aceeași direcție de mers de un tânăr de 27 de ani din Bonțida, intrând în coliziune față spate cu acesta. În urma accidentului conducătorul auto a fost rănit.

"Soferul a iesit singur, acuza dureri de spate, am oprit pentru a acorda primul ajutor. Cel mai trist este ca din toate masinile care au trecut pe langa noi, majoritatea au facut poze. Restul au trecut impasibili, ba s-au si incaierat care trece primul. Rusine sa ne fie! Poti muri linistit pe marginea drumului, nimeni nu mai da doi bani pe umanitate! Conduc de 12 ani, pot sa spun cu mana pe inima ca daca as fi in situatia respectiva mi-as dori sa opreasca cineva. Erau 5 grade, omul intins pe beton tremura groaznic, am pus gecile noastre pe el ca sa il mai incalzim. Eu zic ca totul vine din suflet. Va doresc numai bine tuturor! Iar daca voi fi vreodata in situatia asta, va rog sa opriti!", a scris, pe Info Trafic jud. Cluj, Anamaria P., una dintre persoanele care a oprit să acorde primul ajutor.

Bărbatul rănit în accident a fost preluat de către echipajele medicale sosite la fața locului și transportat la spital.

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au fost alertate, în jurul orei 17.30, ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura B-dul Muncii - Apahida.
Pompierii ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism, o autoutilitară și un camion avariate și ocupanții ieșiți din acestea.
Un bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, a primit primul ajutor calificat și fost transportat la spital, de către echipajele medicale, cu afecțiuni ușoare", a precizat ISU Cluj.

Comenteaza