Update Foto Accident pe Cluj-Gherla. Intervin ambulanța și descarcerarea

Accident pe Cluj-Gherla. Intervin ambulanța și descarcerarea
Accident pe Cluj-Gherla. Intervin ambulanța și descarcerarea
Accident pe Cluj-Gherla. Intervin ambulanța și descarcerarea
Accident pe Cluj-Gherla. Intervine descarcerarea

Un accident de circulație a avut loc, în urmă cu scurt timp, pe DN 1C, în zona localității Bonțida.

UPDATE 2: "La accidentul de la Bonțida s-a acționat pentru descarcerarea unei tinere de cca 20 de ani, dintr-un autoturism avariat. Aceasta prezenta multiple traumatisme și episoade de pierdere a cunoștinței. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate. A mai fost consultat un bărbat, la locul accidentului, de către echipajele medicale, fără a fi transportat la spital", a transmis ISU Cluj.

Pompieri au acționat pentru stabilizarea autoturismului, pentru a asigura accesul către victima încarcerată și pentru a o extrage fără agravarea leziunilor suferite. De asemenea, au sprijinit acordarea primului ajutor medical persoanelor rănite în accident.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a produs după ce o conducatoare auto în varsta de 20 de ani, din comuna Bontida, care se deplasa pe un drum secundar, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe DN1C E576, din direcția Gherla-Cluj-Napoca, de un barbat în varsta de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

______________________________________

Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme. Două persoane au fost rănite, una dintre acestea a rămas încarcerată în unul dintre autovehicule.

Conform ISU Cluj, în aceste momente se desfășoară intervenția pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism, ca urmare a accidentului rutier produs în localitatea Bonțida. O altă persoană este consultată de către echipajele medicale prezente la locul evenimentului (un SMURD și un SAJ).

Comenteaza