Accident pe podul blestemat. Un poliţist şi-a trimis logodnica la morgă

Accident pe podul blestemat. Un poliţist şi-a trimis logodnica la morgă
Un accident extrem de grav s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de Cluj. Victima era o tânără pasageră.

O tânără de 28 de ani din judeţul Satu Mare a murit în noaptea de luni spre marţi, într-un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Gilău. Ea era pasageră în maşina condusă de logodnicul ei, care din câte se pare a adormit la volan. Automobilul a lovit un cap de pod şi s-a făcut praf.

Bărbatul, poliţist în judeţul Bihor, este şi el grav rănit. A fost dus la Urgenţe, apoi a fost transferat la Institutul Inimii. Cei doi ar fi urmat să se căsătorească peste trei luni.

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj precizează că tragicul eveniment rutier s-a petrecut din cauza vitezei excesive.

"Un bărbat de 30 de ani din județul Bihor, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat", arată oamenii legii. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Podul din Gilău pare blestemat. În urmă cu doi ani, acolo au murit trei tinere, care se aflau în maşina condusă de iubitul uneia dintre ele.

Comenteaza