Update Accident pe Traian Vuia. O persoană încarcerată

Accident pe Traian Vuia. O persoană încarcerată
Accident pe Traian Vuia. O persoană încarcerată
Accident pe Traian Vuia. O persoană încarcerată

Accident cu două maşini, joi dimineaţa, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. O persoană a rămas încarcerată, traficul a fost blocat zeci de minute. 

UPDATE: "La data de 18 aprilie, în jurul orei 06:00, la intersecția străzilor Traian Vuia cu Orăștiei s-a produs un accident rutier pe fondul neacordării de prioritate. Conform primelor date, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe strada Oraștiei, ar fi pătruns pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Mărăști, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus pe strada Traian Vuia, cu direcția spre Apahida. În urma impactului, şoferul în vârstă de 59 de ani şi o femeie, în vârstă de 61, din Gilău, pasageră în celălalt autovehicul, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale", transmite IPJ Cluj.

---------------------------------------------

"Am intervenit la locul evenimentului cu două autospeciale pentru descarcerare și două echipaje SMURD. De asemenea, a mai fost prezent la locul evenimentului un echipaj SAJ. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost descarcerat dintr-un autoturism. S-a acționat pentru deblocarea ușii și extragerea lui folosind KED-ul, pentru a nu se agrava posibilele leziuni la coloana vertebrală. Bărbatul primește asistenților medicali în aceste momente în ambulanță de terapie intensivă SMURD. Cel mai probabil va fi transportat la spital. Au mai fost consultate medical încă trei persoane, care au refuzat transportul la spital", transmite ISU Cluj. 

Bărbatul se afla în taxi. Se circulă normal. 

Comenteaza