ACCIDENT pe Valea Chintăului după o manevră de întoarcere ratată

ACCIDENT pe Valea Chintăului după o manevră de întoarcere ratată

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit marți seara la un accident rutier petrecut pe Valea Chintăului.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar salvatorii clujeni au găsit la fața locului trei persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a fost încarcerată.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani, conștient și cooperant, a fost evaluat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. La misiune a luat parte și o autospecială cu modul de descarcerare, a precizat ISU Cluj. 

Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii sosiți la locul accidentului s-a constatat că un conducător auto de 64 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul înspre municipiul Cluj-Napoca ar fi efectuat o manevră de întoarcere, moment în care un conducător auto, de 36 de ani, care se deplasa cu un autoturism în aceeași direcție a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul celui din urmă conducător auto. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative, a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza