Accident pe varianta Zorilor-Mănăştur. Cinci persoane rănite FOTO

Accident pe varianta Zorilor-Mănăştur. Cinci persoane rănite FOTO
Cinci persoane au fost rănite marţi după-masa, în jurul orei 15:11, într-un accident rutier petrecut pe varianta Zorilor-Mănăştur.

Din primele informaţii, cu circa 60 de metri înainte de curba în ac de păr de pe strada Frunzişului a avut loc o coliziune între un taximetrist şi un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, "la 15:11 un autoturism care urca pe strada Frunzişului, dinspre cartierul Mănăştur, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de un autoturism care circula regulamentar".

În urma impactului au fost rănite patru persoane din autovehiculul care se afla pe banda de coborâre, mai exact şoferul şi trei pasageri. În acelaşi timp, a fost rănit şi conducătorul autoturismului care a intrat pe contrasens. Conform oamenilor legii, s-ar părea că acesta s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului.  

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, autospeciale de pompieri şi ambulanţe, care au transportat persoanele rănite la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare. 

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule traficul din zonă a fost paralizat, circulaţia pe varianta Zorilor-Mănăştur desfăşurându-se pe câte o singură bandă pe sens. 

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentului.

Comenteaza