Update Accident rutier GRAV în Cluj! Un camion a provocat un incendiu / Șoferul, transportat de urgență la spital

Accident rutier GRAV în Cluj! Un camion a provocat un incendiu / Șoferul, transportat de urgență la spital
| Foto: ipj cluj

Un accident s-a produs, cu puțin timp în urmă, între localitățile Cășeiu și Urișor, unde un camion a ieșit în decor și a lovit un stâlp. Șoferul este în stare gravă.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut între localitățile Cășeiu și Urișor.

“La fața locului intervin două autospeciale complexe, un echipaj SMURD și unul SAJ. Echipajele operative au găsit un autocamion avariat, ieșit în afara părții carosabile cu șoferul încarcerat în cabină, un stâlp pentru susținerea liniilor electrice avariat, iar în apropierea autocamionului s-a aprins vegetația uscată”, a transmis ISU Cluj.

Ulterior, flăcările au fost lichidate, iar șoferul autocamionului a fost extras din cabină.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, este în stare gravă, fiind transportat de către echipajul SAJ la UPU Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, camionul implicat nu transporta nici o încărcătură, potrivit pompierilor.

Update 17:14: Șoferul camionului a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de electricitate. 

"La data de 16 august a.c., în jurul orei 16.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe DN1C, între localitățile Cășeiu și Urișor.

Conform primelor verificări efectuate, conducătorul unui ansamblu de vehicule (cap tractor+semiremorcă), respectiv un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Republica Moldova, care circula pe direcția Dej spre Baia Mare, la km 64+700 m ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate, apoi părăsind partea carosabilă. În urma evenimentului, bărbatul a rămas încarcerat, fiind extras din interiorul cabinei de către echipajele de intervenție I.S.U. Cluj și transportat la spital. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest", a transmis IPJ Cluj.

 

Comenteaza