Accident rutier GRAV în Mureș! Șapte persoane, necesită îngrijiri medicale/ Intervin și pompierii clujeni

Accident rutier GRAV în Mureș! Șapte persoane, necesită îngrijiri medicale/ Intervin și pompierii clujeni

Un accident grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, localitatea Sărmășel Gară, județul Mureș. Mai multe persoane necesită îngrijiri medicale.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu intervin în aceste momente, în sprijinul celor din cadrul Secției de Pompieri Sărmașu (ISU Mureș), la un accident rutier petrecut în localitatea Sărmășel Gară.

“La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul punctului de lucru Mociu, unde au găsit un autoturism avariat și șapte persoane care necesitau consult medical.

De asemenea, la locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD (din cadrul ISU Mureș), un echipaj SAJ și elicopterul SMURD. La fața locului au fost consultate 7 persoane, dintre care trei au fost transportate la unitățile spitalicești pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza