Accident rutier grav. Un bărbat a murit şi altul a ajuns la spital

Accident rutier grav. Un bărbat a murit şi altul a ajuns la spital
| Foto: ISU Salaj

Un bărbat a decedat şi altul a fost grav rănit într-un accident rutier care a avut loc între două autoturisme, miercuri seara, într-o localitate din Sălaj.

"Miercuri, 21 octombrie a.c., la ora 19,06, pe Drumul Judeţean 108 D, între localităţile Sălăţig şi Bulgari, un bărbat de 41 de ani, din comuna Sălăţig, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Zalău-Cehu Silvaniei a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani", precizează, într-o informare de presă, Maria Cristea, purtător de cuvânt al IPJ Sălaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi, la eveniment rutier au intervenit pompierii de la Garda din Intervenţie din Cehu Silvaniei, echipajul pentru descarcerare de la Detaşamentul de pompieri Zalău, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) şi o ambulanţă din Cehu Silvaniei.

Pompierii au descarcerat bărbatul de 41 de ani, în vreme ce şoferul de 67 de ani, rănit grav, s-a autoevacuat, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. Bărbatul descarcerat nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat de către medicul TIM, la locul intervenţiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea stării de fapt, transmite Agerpres.

loading...
Comenteaza