Foto Accident rutier GRAV! Un tânăr din Cluj a murit și alte trei persoane au fost rănite / Elicopterul SMURD a intervenit

Un accident grav s-a produs, în cursul zilei de astăzi, în localitatea Țăgșoru, comuna Budești, județul Bistrița-Năsăud, unde un clujean a decedat, iar alte trei persoane sunt rănite. 

Polițiștii din Lechința au intervenit la un eveniment rutier semnalat în Țăgșoru, pe Drumul Județean 151.

La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din Cătina, județul Cluj a părăsit partea carosabilă și ulterior s-a răsturnat.

“În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului și a 3 pasageri din autoturism. Ulterior, în urma intervenției echipajelor medicale a fost constat decesul tânărului de 22 de ani. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis IPJ Bistrița, conform Ziar de Bistrița

La locul accidentului au mai intervenit un elicopter SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. 

”Din nefericire, corpul bărbatului în vârstă de 22 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la fața locului. Celelalte trei victime (doi bărbați și o femeie) cu vârste cuprinse între 17 și 38 de ani au fost evaluate medical la fața locului și au fost transportate la unități spitalicești pentru îngrijiri medicale amănunțite. Două victime au fost transportate la spital pe calea aerului și una cu un echipaj de Ambulanță”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud. 

Comenteaza