Accident rutier pe DN1 E60 în Bologa, cu doi răniţi şi un mort. Circulaţia, blocată pe ambele sensuri UPDATE

Accident rutier pe DN1 E60 în Bologa, cu doi răniţi şi un mort. Circulaţia, blocată pe ambele sensuri UPDATE
O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier petrecut în urmă cu puţine momente în localitatea clujeană Bologa din comuna Poieni, între Huedin şi Ciucea.

La faţa locului se deplasează în aceste momente o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, în accident este posibil să fie înregistrate patru victime.

Accidentul a avut loc pe DN1 E60, care face legătura între Cluj-Napoca şi Oradea şi care este considerat, conform statisticilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, drept cel mai periculos drum din judeţ. Circulaţia a  fost blocată pe ambele sensuri de mers iar în acest moment pompierii lucrează la descarcerarea uneia dintre cele patru victime.

UPDATE Acidentul a avut loc în jurul orei 14.30, când şoferul care se deplasa din Oradea spre Cluj a încercat o depăşire neregulamentară, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite, între care una era un pasager autoturismul care a provocat accidentul, şi şoferul şi un pasager din maşina care se deplasa regulamentar.

Traficul pe ambele sensuri de mers este blocat de la ora 14.30.

UPDATE 15.33 Traficul a fost reluat pe ambele sensuri de mers. Pasagerul din autoturismul care circula regulamentar şi care a fost rănit a decedat, în ciuda eforturilor personalului medical ajuns de urgenţă la faţa locului.

Comenteaza