Accident spectaculos! O autospecială de poliţie, lovită de un şofer neatent VIDEO

Accident spectaculos! O autospecială de poliţie, lovită de un şofer neatent VIDEO
O autospecială de poliţie, oprită pentru a investiga un alt accident, a fost lovită puternic de şoferul unui autovehicul care circula în spatele acesteia.

Marţi seara, în jurul orei 22:30, un bicliclist s-a autoaccidentat pe strada Crângului din municipiul Dej, rănindu-se grav.

"În fapt, un bărbat de 62 de ani, din Dej, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe strada Crângului din municipiul Dej, pe partea carosabilă, ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut pe carosabil, accidentându-se grav. La scurt timp după autoaccidentare, un tânăr de 21 de ani, din Dej, în timp ce conducea o motocicletă din direcţia centrul municipiului Dej spre Cluj-Napoca, a acroşat bicicleta ce se afla căzută şi poziţionată perpendicular pe axul drumului", au precizat reprezentanţii inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Biciclistul a fost observat de un dejean care a oprit să vadă în ce stare se află, moment în care în zonă a apărut o maşină de poliţie, relatează someşeanul.ro. La îndemnul şoferului, autospeciala de poliţie a oprit brusc şi a fost lovită puternic din spate, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, de un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din Dej, care circula pe aceeaşi direcţie de mers.

În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Poliţiştii veniţi la faţa locului audiază toate persoanele implicate în acesta, pentru a stabili circumstanţele exacte în care sa produs. 

Biciclistul rănit a fost intubat de medicii veniţi la faţa locului, fiind transportat la Spitalul Municipal Dej, de unde a fost trimis mai departe la Cluj-Napoca. Potrivit medicilor, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, starea acestuia fiind gravă. 

Comenteaza