Accident spectaculos, soldat cu cinci răniţi! Totul a pornit de la o remorcă

Accident spectaculos, soldat cu cinci răniţi! Totul a pornit de la o remorcă
Cinci persoane au fost rănite uşor într-un accident de circulaţie petrecut sâmbătă la prânz. Totul a pornit de la un autovehicul cu remorcă ce a pătruns parţial pe contrasens.

În jurul orei 13:30, şoferul ansamblului de vehicule, un bărbat de 39 ani din judeţul Maramureş ce se deplasa pe raza comunei Câţcău, pe direcţia Baia Mare - Dej, a pătruns parţial pe sensul opus de mers. Astfel, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism la volanul căruia se afla un clujean de 23 ani.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe un podeţ, iar ansamblul de vehicule s-a desprins, autovehiculul oprindu-se într-un şanţ, iar remorca răsturnându-se pe un gard din beton.

"Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorilor auto şi a trei pasageri, respectiv a unui bărbat de 35 ani din judeţul Maramureş, care însoţea conducătorul auto din acelaşi judeţ, şi a doi bărbaţi de 25 şi 47 ani din Cluj-Napoca, aflaţi în cel de-al doilea autovehicul implicat în evenimentul rutier. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 30.000 de lei", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj. 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

Comenteaza