Accident teribil în comuna clujeană Floreşti. Preotul Dumitru Toadere şi soţia lui au decedat VIDEO

Accident teribil în comuna clujeană Floreşti. Preotul Dumitru Toadere şi soţia lui au decedat VIDEO
Două persoane, soţ şi soţie, au fost accidentate mortal de un autoturism Mercedes, înmatriculat în Italia, care circula cu viteză.

În urmă cu doar câteva minute, în Floreşti s-a produs un accident teribil de circulaţie.

Pe marginea drumului, direcţia de mers spre Cluj-Napoca, este un Mercedes cu parbrizul spart. Două trupuri zac întinse pe carosabil. Este vorba de preotul de la Institutul Oncologic, Dumitru Toadere, şi de soţia lui, care au decedat în urma impactului cu autovehiculul înmatriculat în Italia.

"Am primit un apel prin intermediul căruia am fost anunțați că la sensul giratoriu de la intrarea în comuna Florești două persoane au fost lovite de o mașină pe trecerea de pietoni. Un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare se deplasează în aceste momente la fața locului. Până la sosirea trupelor de intervenție nu avem nici o informație referitoare la starea victimelor", a declarat Andrei Biriș, purtător de cuvânt al ISU.

Informaţiile lui Biriş nu s-au dovedit tocmai precise. Cei doi soţi, care se aflau în vizită la fiul lor, au traversat strada în zona magazinului Oncos, prin loc nemarcat, nu pe trecerea de pietoni. Imediat după accident, fiul preotului a ieşit în stradă şi i s-a făcut rău, văzând grozăvia. El a primit îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj SMURD.

Vecinii au aprins lumânări la locul accidentului.

Şoferul Mercedesului, un cetăţean din Republica Moldova, a fost dus la audieri.

Preotul Dumitru Toadere avea patru copii.

Vezi un film cu imagini cutremurătoare de la locul tragediei.

Comenteaza