Accident tragi-comic! Au lovit un gard şi au dat vina pe un câine VIDEO

Accident tragi-comic! Au lovit un gard şi au dat vina pe un câine VIDEO
Trei tineri au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri cu maşina într-un stâlp, după ce au pornit la drum băuţi. Aceştia susţin că le-ar fi ieşit un câine în faţă pe care au încercat să-l evite.

Accidentul ce a avut loc pe raza localităţii Căşeiu s-a petrecut după ce trei tineri din Rugăşeşti cărora li se făcuse poftă de o ciorbă de burtă s-au urcat într-un autovehicul deşi consumaseră băuturi alcoolice.

Potrivit dejeanul.ro, la doar câteva sute de metri înainte de pensiunea spre care se îndreptau, maşina în care se aflau a părăsit şoseaua, a doborât un stâlp care susţinea cablurile de telefonie şi s-a oprit într-un gard. În mod excepţional, cei trei au scăpat fără nicio zgârietură.

Cei trei au declarat poliţiştilor ce s-au deplasat la faţa locului că în faţa lor ar fi apărut din senin un câine pe care au încercat să-l evite. De asemenea, aceştia mai susţin că autovehiculul era condus de un tânăr de 19 ani, singurul care nu consumase băuturi alcoolice.

Poliţiştii nu au luat de bună relatarea acestora,a stfel că au început o investigaţie prin care să stabbilească circumstanţele în care s-a produs de fapt accidentul.

În acelaşi timp, la locul accidentului s-a deplasat şi o echipă a companiei de telefonie, pentru a remedia situaţia. Până la finalizarea lucrărilor însă, câteva localităţi au rămas fără servicii de telefonie şi internet.

Comenteaza